ponedjeljak, 17. siječnja 2011.

RIM proteže alati za ostale smartphone platforme, odlaska cross-platforma?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/17/rim-extending-tools-to-other-smartphone-platforms-going-cross-p/:
RIM proteže alati za ostale smartphone platforme, odlaska cross-platforma?
Tijekom posljednjih godinu dana ili tako da je postalo jasno da postoji lijek za CrackBerry ovisnik. Za mnoge to se zove iPhone , za druge je to Android , a drugi su još uvijek uzimajući njihove Kicks s drugim platformama. IT odjeli u svijetu opuštanje svoja pravila i uzimajući malo smartphone agnostik, a sada to zvuči kao RIM razmišlja o pronalaženju načina da se one kolut novo ravno oštrice korisnici natrag u svoje bivše navike. RIM potpredsjednik Pete Devenyi je imao za reći na temu:
BlackBerry je i dalje će biti dominantan u većini korporacijama, [ali] to neće biti samo uređaj s obzirom na činjenicu da potrošači imaju izbor kako bi u vlastitim uređajima i IT odjeli često su ih ostavljajući i. Dakle, postoji pitanje tamo. Da li one korporacije za upravljanje tim uređajima drugačije ili postoji mogućnost da RIM može proširiti mogućnosti kako bi ga lakše za one korporacije za upravljanje tim uređajima, kao i? ... Ako je prava stvar za učiniti je proširiti podskup od onih [BlackBerry] mogućnosti biti u mogućnosti da upravlja ostalim uređajima, to je vrijedno razgovora
Upravo sada je on samo govori o uređaju za upravljanje, ali ako to ide naprijed to može biti znak spremnosti za RIM premjestiti neke od svojih vlasničkih usluga na druge uređaje. BBM na Android i iPhone? Mi znamo nekoliko ljudi uzimajući pozitivno vrtoglav na tom (vrlo spekulativne) prospect.

RIM proteže alati za ostale smartphone platforme, odlaska cross-platforma? prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 17 siječanj 2011 09:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Electronista | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar