ponedjeljak, 17. siječnja 2011.

2G, 3G, 4G i sve između: Engadget bežični premaz

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/17/2g-3g-4g-and-everything-in-between-an-engadget-wireless-prim/:
Teško je vjerovati danas, ali na jednostavniji put, mobiteli stvarno su se zvali "mobiteli", a ne dumbphones, smartphone, značajka telefona, ili superphones. Oni izbočen u džepu - ako se uklapaju u svoj džep na sve, što je - i oni su pozive. To je to. Ništa od ovog društveno umrežavanje, razmjenu poruka, pregledavanje, Instagramming, Flash 10,1 gluposti. Nisu upload od 5 megapiksela fotografije na Flickr, i oni zasigurno nisu pretvoriti u bežične pristupne točke.

Naravno, one pust dani su iza nas milostivo sada - ali kao nositelji diljem svijeta početi upaliti obećava novu generaciju high-speed bežične mreže, stvari se počinju da se malo zbunjujuće. Samo što je "4G", anyway? To je jedan veći od 3G, siguran, ali da li to nužno znači da je bolje? Zašto su sva četiri nacionalna prijevoznici u SAD-u iznenada poziva svoje mreže 4G? Je li to sve ista stvar? Odgovarajući na ta pitanja zahtijeva da uzmemo uzeti malo prošetati kroz bežični prošlosti, sadašnjosti i budućnosti ... ali mislim da je šetnja ćete uživati.

Nastaviti čitanje 2G, 3G, 4G i sve između: Engadget bežični premaz

2G, 3G, 4G i sve između: Engadget bežični premaz prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 17 siječanj 2011 00:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar