srijeda, 12. siječnja 2011.

Virtualni cijev orguljaš je Fantom iz vlastitog dnevnog boravka

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/11/virtual-pipe-organist-is-the-phantom-of-his-own-living-room/:
Ako bilo koji instrument zaslužuje da bude Smile više, to je cijev orgulje . Tijekom gotovo 2.000 godina razvoja, ona je evoluirala od rudimentarne grčke vode organ izuzetno složene uređaj sadržanu u katedralama i koncertnim dvoranama diljem svijeta. I to je sve dobro i dobro, ali ono što je teže (ili ostvariti) orguljaš učiniti kad želi praksi još nema pristup u Saint-Germain l'Auxerrois u Parizu? Pa, on može ići naprijed i graditi vlastiti - barem to je ono što Engadget čitač po imenu Rob Stefanussen učinio. U srcu stvar je Mac Pro trčanje Hauptwerk Virtual orgulje, i dok je softver je prilično impresivan sebi, ono što je uhvaćen našu pozornost je barokni MIDI kontroler je podigao igrati stvar. Uz četiri klavijature, pedalboard, klipovi, i izražavanja cipele, ovu stvar igra kao pravi posao. A ne da se poništiti u zvuk odjelu, bacio u šest zvučnika i sub-woofer, usmjeravanje različitih skupova cijevi različitih zvučnika pustiti zvuk miješati u zraku da autentični zvuk orgulja. Wild, zar ne? Kako biste željeli čuti u akciji? Pogledajte video nakon pauze vidjeti (i čuti) da za sebe.

Nastaviti čitanje Virtual cijev orguljaš je Fantom iz vlastitog dnevnog boravka

Virtualni cijev orguljaš je Fantom iz vlastitog dnevnog boravka prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 siječanj 2011 19:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar