srijeda, 12. siječnja 2011.

'Arduino dokumentarac' sada je dostupna za vaš užitak streaming

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/11/arduino-the-documentary-now-available-online-for-streaming-down/:
Tijekom godina smo vidjeli hrpe Arduino hack i mods - DIY kit koji omogućuje biljke cvrkut , robotsko iPhone , pa čak i zaslon osjetljiv na dodir GBA SP . Svi ti impresivni, dira u srce i na druge načine nadahnjuje projekti su moguće od Arduino platformu. Samo u slučaju da niste upoznati s tim što Arduino zapravo, dozvolite nam da Vas podsjeti da je open source projekta usmjerena prema studentima i ostalim ljudima koji žele ponirati u divljini, wacky svijet učiniti-to-sebe elektronike hardvera i softvera kodiranje . Mi bih Vam savjetujemo da provjerite dokumentarac u cijelosti - znate, da se mršavi na tvrtke začetka i gledati kako Arduino ljudi govoriti o svojim pokreta i njegova budućnost - ali sumnjam trebate našu elbowing. Check out svih 28 minuta snimke nakon pauze.

Nastaviti čitanje 'Arduino dokumentarac' sada je dostupna za vaš užitak streaming

'Arduino dokumentarac' sada je dostupna za vaš užitak streaming prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 siječanj 2011 19:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Adafruit | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar