srijeda, 12. siječnja 2011.

Microsoft datoteke prijedlog odbaciti Apple 'App Store' zaštitni znak zahtjeva, kaže termin je generički

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/12/microsoft-opposes-apples-app-store-trademark-claim-says-term/:
Da je Apple imao originalni App Store nije pod spor, ali bi trebala tvrtka ima pravo isključiti druge od korištenja istog termin za opisivanje svojih programa repositories? Microsoft kaže kako nema, te je ovaj tjedan podnio prijedlog u SAD-u patentnom uredu tražeći za to odbaciti Appleov zaštitni znak zahtjeva za "App Store". Tvrdeći da je Mark's sastavni riječi su generički i pojedinačno i kao par, Microsoft ističe veliki topovi citirajući Steve Jobs sebe, čiji je izlaganje na temu android fragmentacije uključen izričito spominje više "app dućana" za Google OS. Čini se to je varenje za neko vrijeme, previše, kao zadnje ažuriranje - od 7. srpnja 2010 - na Apple's prijave žiga bilješke tu je "na čekanju" protivljenje svoj zahtjev. Sada da Microsoft je eskalirala svoj prigovor na molba za sažetak otkaz, to će biti zanimljivo vidjeti na kojoj strani velike podjele odluka pada.

Nastaviti čitanje Microsoft datoteke prijedlog odbaciti Apple 'App Store' zaštitni znak zahtjeva, kaže da je generički pojam

Microsoft datoteke prijedlog odbaciti Apple 'App Store' zaštitni znak zahtjeva, kaže termin je generički prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 12 siječanj 2011 03:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TechFlash , IDG News (Good Gear Guide) | izvor Microsoftov prijedlog [PDF] , "App Store" prijave žiga (USPTO) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar