srijeda, 12. siječnja 2011.

Intel najavljuje Connected Store koncept, što nas čini gladan za cipele

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/12/intel-announces-connected-store-concept-makes-us-hungry-for-sho/:
To je bio manje od tjedan dana, jer Intel najavio svoju 2. generacije Core procesorima , a malo dečki su već teško na poslu. Duboko u srcu još konvencija - nacionalni maloprodajni Federacije konvencije, da se točno - Intel predstavio koncept Connected Store: futuristički storefront za maloprodaju koje žele svoje digitalne igre. Dućan, Powered dijelom "vidljivo pametne" procesori, je pakiran s interaktivnim demonstracijama i dokaz-od-koncepte koji izgledaju kao nešto iz Jetsons. Među sustavi sportske novi procesor 3D grafičke sposobnosti su virtualni tražilice opremljene zid Adidas tenisice - stvar pakete do 8.000 različitih stilova - i Intel Digital Signage kapicu, koja ne neki jeziv veliki brat stvari, koristeći gestualne senzori za ciljate posebno. Također, na zaslonu se broj poboljšao-up i interaktivne self check-out kioska i point-of-prodaju sustava. Intel je već dobio veliki topovi zainteresirani, uključujući Proctor and Gamble i Kraft Foods, ali mi samo želimo znati tko će napraviti ovaj zid cipela stvarnosti. Video Spojen Store nakon skoka.

Nastaviti čitanje Intel najavljuje Connected Store koncept, što nas čini gladan za cipele

Intel najavljuje Connected Store koncept, što nas čini gladan za cipele prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 12 siječanj 2011 00:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Intel | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar