srijeda, 12. siječnja 2011.

Iogear kapi dvije nove bežične tipkovnice, jednu s Bluetooth

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/12/iogear-drops-two-new-wireless-keyboards-one-with-bluetooth/:

Iogear upravo je objavio jedan bežičnu tipkovnicu s njima vladati sve, i to je podesno (ali ne i kreativno) pod nazivom Multi-Link Bluetooth tipkovnica s Touchpad, ili GKM611B za kratko. Dok je uređaj ime je nezgrapan, ona ima prilično malo gladak značajke, posebno sposobnost da pariti sa šest zasebnih Bluetooth uređaja do 30 metara, prilagodljiv hotkeys, i relativno vitak rubnik težina od 1,9 kilograma. U riđ-pastorče odjel (iako ništa protiv pastorčad, ili crvenokosi za taj tvar), tvrtka je također debitirao novi 2.4GHz Wireless Keyboard Compact (aka GKM681R), kojoj se osjećamo sigurno reći je dobio nazivom ljubaznošću deminutiv 10,25 x 4,4 x 1-inčni profil. Unatoč minijaturna veličina, 'odbor omot optički trackball i 16 posvećen hotkeys. Za one na tržištu za takve stvari, Bluetooth model ide u prodaju krajem Q1 za 79,95 dolara, a nude 2.4GHz će koštati samo 59,99 dolara, što je prilično malo jeftiniji od ostalih ouftit je kompaktan klavijature .

Nastaviti čitanje Iogear kapi dvije nove bežične tipkovnice, jednu s Bluetooth

Iogear kapi dvije nove bežične tipkovnice, jednu s Bluetooth prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 12 siječanj 2011 05:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar