srijeda, 12. siječnja 2011.

Harman Eksperimentalna HMI s netbook unutarnji, prošireni stvarnosti aspiracije hands-on (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/12/harman-experimental-hmi-with-netbook-internals-augmented-realit/:
Harmon je Eksperimentalna HMI je netbook unutarnji, prošireni stvarnosti aspiracije (video)
Da, ljudi, više zabave sustavi infotainment da se nadam da je vaš proizvođač izbor motika gore prije nego što tvoj 'Ol Bessie odustaje duh i da se stavi van na pašu. Bez obzira što vam je draže logotipa na rešetku ima dobre šanse da Harman radi s njima, pa možda oni će pokupiti ovo. To se zove Eksperimentalni HMI i to je u osnovi netbook za crtica - minus tipkovnice i junk. To je trčanje Atom procesor, a ima Bljesak -temeljen sučelje, što ga čini lako razvijati za. Ubojica app u ovom trenutku je prošireni stvarnost navigacijski sustav možete vidjeti demoed na video ispod, ali to u konačnici će biti do proizvođačima da rade ono što će s njim.

Nastaviti čitanje Harman Eksperimentalna HMI s netbook unutarnji, prošireni stvarnosti aspiracije hands-on (video)

Harman Eksperimentalna HMI s netbook unutarnji, prošireni stvarnosti aspiracije hands-on (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 12 siječanj 2011 00:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar