srijeda, 12. siječnja 2011.

iPhone Osobni Hotspot značajke se uputio prema svim iPhone u Ios 4,3?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/12/iphone-personal-hotspot-feature-headed-to-all-iphones-in-ios-4-3/:
Dakle, do sada ste imali priliku da probaviti činjenicu da Verizon 'uzimajući iPhone, zar ne? Stajanje od jučerašnje vijesti je, naravno, iPhone Osobni Hotspot značajka da su oni sretni crvene vragove se liječi u. Nadam se ostatak nas neće morati ostati zavidnu za to dugo, iako - kaže BGR njegovih izvora su potvrdili da taj lik je na čelu svih iPhone jednom IOS 4,3 zemalja. Riječ je verziji operacijskog sustava s ovom sjajnom liječenje će biti 8F5148B s baseband verziju 04.08.00. Naravno, vaš prijevoznik vjerojatno će morati biti na brodu, a-la tethering podršku, ali kada to prašina Utvrđuje ne samo da ćete biti u mogućnosti da spona uređaj, ali vaši prijatelji će moći ući u - i polica svoje podatke o korištenju, previše. Dakle sjedite, opustite se i sve će biti otkriveno, ako i kada se to premošćuje jaz između glasina i stvarnosti.

iPhone Osobni Hotspot značajke se uputio prema svim iPhone u Ios 4,3? prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 12 siječanj 2011 09:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor BGR | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar