srijeda, 12. siječnja 2011.

iPhone se sastaje Arduino, nagib joystick za mobilne igre rezultata (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/12/iphone-meets-arduino-tilt-joystick-for-mobile-games-results-vi/:
Iako igre kao što su Infinity Blade može biti odlična zabava na iPhone, nema uzimajući oko činjenice da touchscreen-centric, buttonless uređaji ne nude najbolji gaming ergonomija. Projekt modding pošlo pravo, međutim, može samo popraviti desno gore za sve nas. Shane Wighton krenuo u izgradnju robota pokušati pobijediti svoju omiljenu iPhone igra, napunjen sa webcam i Arduino postava, ali u procesu to je "samo shvatio da [on bi] napravio mehanizam za igru nagib na temelju telefon igre s joystickom. " Da indeedy, jedan od najvažnijih strašan DIY gaming pribor sagrađena je slučajnost koliko dizajn. Pogledajte ga revolucioniranje mobilno igranje neposredno nakon prekida.

Nastaviti čitanje iPhone zadovoljava Arduino, nagib joystick za mobilne igre rezultata (video)

iPhone se sastaje Arduino, nagib joystick za mobilne igre rezultata (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 12 siječanj 2011 02:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq , touchArcade | izvor Mehanički Kosa | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar