srijeda, 12. siječnja 2011.

PC-Aero spreman letjeti Elektra One, Njemačka najnovije električnim pogonom avion

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/12/pc-aero-ready-to-fly-the-elektra-one-germanys-latest-electric/:
Njemačka započela s električnim automobilima i biciklima , a sada su uzimajući stvari u zrak s PC-Aero Elektra One. Ovaj avion jednostruko sjedalo ultralight ima složeni aviona i 16-kW motora s rasponom od 400 kilometara i vrijeme leta max tri sata. Na cruising brzina od 160 km / h (oko 99 km / h za nas anglophiles), zrakoplovi neće biti postavljanje bilo brzine zapisa , ali s obzirom da je to biće osmišljen kao eko-prijateljski način da uživate u "slobodno vrijeme zrakoplovstva", trebali biste smo Očekuje se da će putovati na ležeran tempom, dapače. Elektra Jedan nije poduzeo da zrak samo još, ali PC-Aero planira izvesti prvi let test kasnije ovog mjeseca, tako da možemo radovati se unaprijed viđenje drugi električni avion leti iznad glave u bliskoj budućnosti. Provjerite video nakon pauze vidjeti i čuti budućnost zrakoplovstva za sebe.

Nastaviti čitanje PC-Aero spreman letjeti Elektra One, Njemačka najnovije električnim pogonom avion

PC-Aero spreman letjeti Elektra One, Njemačka najnovije električnim pogonom avion prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 12 siječanj 2011 10:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Wired | izvor PC-Aero | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar