srijeda, 12. siječnja 2011.

Johnson Controls Connected središnjoj konzoli igra lijepo sa kvartet smartphone, idemo Hands-on

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/12/johnson-controls-connected-center-stack-plays-nice-with-a-quarte/:
Johnson Controls Connected središnjoj konzoli igra lijepo sa kvartet smartphone
Smartphone integraciju u automobilu glavi jedinica nije sve toliko koristi ako samo će igrati lijepo sa jedne marke ili druge (smo gledajući vas, Mini Povezano ). Johnson Controls se nešto više otvoriti sa ono što zove Connected središnja konzola, u osnovi okvir koji OEM i aftermarket radio odluka mogu graditi na za stvaranje njihov konačan infotainment sustav. To je sasvim prirodno povezani i igrao audio preko USB ili Bluetooth, povećavajući da s podrškom za Pandora , pa čak i Terminal Mode , kao i provodi na Nokia N97 , reproducirajući telefona UI točno. Postoje i zaslonom osjetljivim na dodir i jog dial kontrole, a uređaj može dobiti podatke izravno iz smartphone ili putem USB 3G modem spojen. Ili da je teorija, najmanje. Jedinica na zaslonu je malo lud i nije pouzdan dovoljno za nas da biste dobili video od njega u akciji, ali uz malo sreće to će biti očišćena i udaranje proizvodni centar dimnjake ... na kraju.

Johnson Controls Connected središnjoj konzoli igra lijepo sa kvartet smartphone, idemo Hands-on prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 12 siječanj 2011 11:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar