srijeda, 12. siječnja 2011.

Spotify dolazi Logitech Squeezebox, čini ne-Europljana blago ljubomoran

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/12/spotify-comes-to-logitech-squeezebox-makes-non-europeans-mildly/:
Spotify i dalje ne želi reći kada je streaming glazbe usluga će doći do SAD-u , ali je svojih 10 milijuna pjesama će se igrati na još dva uređaja iz ovdje na van: Od danas, Logitech Squeezebox Touch i Squeezebox Radio može dobiti svoj utor na 320kbps. ( Sonos , jesti svoje srce out.) besplatna je beta verzija aplikacije glazbe trebao bi se pojaviti na MySqueezebox web stranici u bilo kojem trenutku - iako to ne činiti se biti tamo upravo sada - nakon čega slijedi "punom širenje očekuje se u vrlo bliskoj budućnosti ", obećanje koje ne mogu sasvim prevesti, ali može značiti potporu za još više uređaja niz cestu. Naravno, Spotify je nešto dao za Logitech Squeezebox sljedeće, ako se dogodi da trčanje android . PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Spotify dolazi do Logitech Squeezebox, čini ne-Europljana blago ljubomoran

Spotify dolazi Logitech Squeezebox, čini ne-Europljana blago ljubomorna prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 12 siječanj 2011 02:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor MySqueezebox (Logitech) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar