srijeda, 12. siječnja 2011.

Satarii Star kamera baze prati svaki vaš potez, može postojati ako je novac podigao

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/11/satarii-star-camera-base-follows-your-every-move-might-exist-if/:
Gledajući malo kao univerzalni Sony Party-shot , Satarii Star je gore na prikupljanje stranicama IndieGoGo odmah s jednostavnim ciljem: pronaći dovoljno ljudi koji su spremni platiti za akciju praćenje osnovice za kameru da se stvar proizvedena. Koncept je jednostavan - koristite uključen iPhone i standard tronožac nosače za umetanje kamera po Vašem izboru, uzmite daljinski senzor te ga priključiti na objekt, životinja ili ljudsko želite pratiti, i neka 'er parati - kao čeznuti kao te boravak u roku od 8 metara (približno 26 metara), bazne stanice s kamerom u prilogu će se rotirati do 180 stupnjeva kako bi akcija u kadru. Kao što je ovog pisanja oni su otprilike na pola puta da je njihov cilj do $ 20 grand - i oni 'već ošamario zajedno funkcionalni prototip, tako da znate da niste financiranje čiste vaporware. Slijedite pauzu za demo, i dok ste na to, ići naprijed i reći sam sve svoje prijatelje - nećete trebati 'em da držite svoju fotoaparatu dok se film čarobne trikove za YouTube više. Ocjena!

Nastaviti čitanje Satarii Star kamera baze prati svaki vaš potez, može postojati ako je novac podigao

Satarii Star kamera baze prati svaki vaš potez, može postojati ako je novac podigao prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 siječanj 2011 23:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor IndieGoGo | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar