srijeda, 12. siječnja 2011.

MetroPCS konačno pripremajući Android smartphone s LTE iz Samsung?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/11/metropcs-finally-prepping-android-smartphone-with-lte-from-samsu/:
LTE je velik ... ali samo ako je dobio telefona i modema koji se mogu iskoristiti to. Iako MetroPCS tuku Verizon je postao prvi američki nosač za pokretanje tehnologije, to je bio struganje po do sada s ništa drugo nego Samsung Obrtni , osrednji dumbphone bez kotleta privući powerusers normalno da bi htjeli biti uključeni u 4G mreže anyway. Izgleda kao da je napokon o za promjenu, ipak, jer BGR je zabio pucao od tzv SCH-R510 - također iz Samsung - to je trčanje android 2.2. To je navodno će imati kompatibilnost unatrag s MetroPCS 'CDMA mreže (naravno) uz 1GHz Hummingbird jezgre i 5 megapikselni fotoaparat - nije blockbuster od bilo koje se protežu, ali i dalje na cijeli novi avion nego Zanata. Glasina je da ćemo vidjeti prije kraja marta za negdje između $ 330 i $ 400 bez ugovora, pitanje je, hoće li to pobijediti Big Red prvi LTE telefonima na tržištu?

MetroPCS konačno pripremajući Android smartphone iz Samsung sa LTE? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 siječanj 2011 22:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PhoneArena | izvor BGR | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar