srijeda, 12. siječnja 2011.

Samsung Vibrant 4G pojavljuje u procurila docs, touts 21Mbps HSPA +, front-kamerom

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/12/samsung-vibrant-4g-appears-in-leaked-docs-touts-21mbps-hspa-ca/:
Samsung je rekao da je spreman dostaviti sve američke prijevoznike s 4G telefonima , a ne samo Verizon , a mi svibanj već biti obličje at neki od tih uređaja prije nas. Naplaćeno kao T-Mobile ekskluzivan, Vibrant 4G izgleda da se blagi osvježiti tekuće Vibrant slušalicu, s ističe nadogradnje se uključivanje 21Mbps-sposoban HSPA + povezivost - za brzine mobilnog širokopojasnog se u T-Mobile definiciju 4G brzine - i front-kamerom upareni s Qik video chat software. Na brodu verzija Android je 2,2 i unutarnje naočale čini se da uglavnom odgovaraju ranije objavljen imenjaka. Govoreći o izvorne Vibrant, te procurio Dokumenti također pokazuju da je prodao više od milijun jedinica u svoje vrijeme u SAD-u i je narod najprodavaniji Galaxy S varijanta. Odlično, sada može netko molimo vas da ga curenja na Samsung koji android 2,3 se već out?

[Hvala, Brian]

Samsung Vibrant 4G pojavljuje u procurila docs, touts 21Mbps HSPA +, front-kamerom prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 12 siječanj 2011 04:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TmoNews | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar