srijeda, 12. siječnja 2011.

Sprint kapi Galaxy Tab dolje do $ 300, potkopava svakoga, ali US Cellular

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/12/sprint-drops-galaxy-tab-down-to-300-undercuts-everyone-but-us/:
Što sada, Verizon? Samo nekoliko dana nakon što je Big Red spustio cijene Samsung Galaxy Tab do $ 500 off-ugovor , Sprint's verziju je prolio $ 100 - što znači da se sada to rezultat za 300 dolara na dvogodišnji ugovor. Dokle god ste spremni da stavite svoje ime na točkasta linija, to sada znači da Sprint možete staviti na karticu za manje novca nego što je itko, ali regionalnih prijevoznika US Cellular, koji ga nudi za jeftino-podrum 200 $. Zanimljivo, Sprint je smjena dolazi na petama od LTE praćka verzija na kartici za Verizon s brži procesor i bolju kameru, sugerirajući da WiMAX model definitivno mogao biti u djelima tih dečki - koji bi mogli biti ono što ovaj "industrija prvi "događaj je sve o početkom sljedećeg mjeseca. Čista špekulacija na našem dijelu, ali to bi nekog smisla.

Sprint kapi Galaxy Tab dolje do $ 300, potkopava svakoga, ali US Cellular prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 12 siječanj 2011 16:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android i Me | izvor Sprint | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar