srijeda, 12. siječnja 2011.

Google Translate za Android okreće jednom, uvodi eksperimentalnu Razgovor Mode (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/12/google-translate-for-android-turns-one-introduces-experimental/:
Znamo jako dobro što Google smatra beta - nakon svega, Gmail, dokumenata i kalendar svi dijele taj status sve do sredine-2009 - eksperiment iz Mountain View, koji je "još uvijek u njenim najranijim stadijima." nego šansa da provjerite ovdje out Google Translate za Android slavi svoj prvi rođendan ovaj mjesec, te kako bi proslavili, update će biti gurnula van nudi brojne UI tweaks, kao i alfa verzija Razgovor Mode. Nikad čuo za to? Demo je dobio na IFA 2010, ali u slučaju da ste još uvijek u mraku, u osnovi dozvoljava dva zvučnika razgovarati jedni s drugima u njihovim izvornim jezicima, dok app govori u stvarnom vremenu prijevod. Upravo sada će se samo učiniti engleskom i španjolskom jeziku - pa čak i onda očekuju neke štucanje s "regionalnim akcentima, pozadinski šum ili brz govor" - ali Babel riba mora početi negdje. Trebate više dijalekata / jezika? Budite strpljivi, dobiti posao za Google, ili još bolje, tražiti plaćeno zaposlenje s NIST / DARPA . Video iz IFA prezentacije je nakon raspada i počinje oko 26-minute mark.

Nastaviti čitanje Google Translate za Android okreće jednom, uvodi eksperimentalnu Razgovor Mode (video)

Google Translate za Android okreće jednom, uvodi eksperimentalnu Razgovor Mode (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 12 siječanj 2011 13:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar