srijeda, 8. prosinca 2010.

Peel pretvara vaš iPhone u univerzalni daljinski - koristeći bežični vanjski IR Blaster

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/08/peel-turns-your-iphone-into-a-universal-remote-using-a-wirele/:
Zamisao o korištenju iPhone ili iPod Touch kao univerzalni daljinski je bacio oko za godina, ali to je uvijek potrebno ili izbirljiv vanjski dongle ili pretjerano skupe kućne automatizacije rig . Umjesto toga, mi smo bili počašćeni mnoštvom single-uređaj daljinskim aplikacije za sve, od FiOS , DirecTV , Comcast i Dish Network DVR na Apple TV Boxee Box za ... dobro, ime ti je. Malo poduzeće se zove Peel je dramatično različite ideje, premda - to je pokretanje Peel Univerzalni kontrolni sustav, koji je dizajniran da se vaš iPhone ili iPod Touch head-to-glava s univerzalni daljinski heavyweights kao što je Logitech Harmony sustava.

Tvrtka se sastoji od hrpa bivših Apple inženjera, a njihovo rješenje je izuzetno romana: umjesto pridaje dongle za iPhone sebe, oni kontroli / V stalak pomoću kruške veličine (i Yves Behar dizajnirana ) bežični IR Blaster koji je trebao živjeti tiho na tvoj stol za kavu. Blaster (tzv. Peel voća) povezuje preko ZigBee da maleni mrežnog adaptera (oguliti kabel, također designed by Behar) koji se montira direktno na WiFi usmjerivač Ethernet port --dio hardvera postaviti dva kako se čini nemiran, ali je dizajniran se izbjegle potrebe za softverske konfiguracije tijekom instalacije, a omogućuje IR Blaster da se kandidira za devet mjeseci na jednom C baterije.

Nastaviti čitanje Peel pretvara vaš iPhone u univerzalni daljinski - koristeći bežični vanjski IR Blaster

Nema komentara:

Objavi komentar