srijeda, 8. prosinca 2010.

Futuristički boca za vodu koristi tehnologiju, znanost to pustiti te znati da ste žedni

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/08/futuristic-water-bottle-uses-technology-science-to-let-you-know/:
Budućnost je zastrašujuće mjesto , da - ali jedna stvar mi ne treba se bojati se nesvjesni da smo žedni. Istraživanje i razvoj tvrtka Cambridge Konzultanti će biti prikazano off svojim intrigantan "i-dration" koncept boca za vodu fitness na HZZ- u nekoliko tjedana, kombinirajući niz senzora na bocu sam da komunicira s app ste dobili instaliran na vaš smartphone . Boca će se mjeriti temperaturu zraka, koliko tekućine ste mi je snažno tuklo, i koliko često ste ga konzumirali, telefon, u međuvremenu, će koristiti svoje Akcelerometar mjeri koliko je teško radite van i Kombinirajte to s podacima iz srca prsima remen. Nakon crunching neke brojeve, app određuje da li ste nisko na H2O - i ako ste, to će napraviti plavo svjetlo na bocu puls. Ako vam se čini kao kružnom putu da ostane hydrated ... dobro, to je zato što je, ali Cambridge kut je da je to demonstrator za cool nove načine da se senzori mogu biti čvrsto upakiran i integriran sa smartphone stvoriti "hardver aplikacije." Govoreći o, mogli bismo koristiti visok, cool čašu vode. Slijedite pauze za punu press release.

Nastaviti čitanje Futuristički boca za vodu koristi tehnologiju, znanost to pustiti te znati da ste žedni

Futuristički boca za vodu koristi tehnologiju, znanost to pustiti te znati da ste žedni prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. prosinca 2010 08:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar