srijeda, 8. prosinca 2010.

NVIDIA touts prednostima multi-core procesore za smartphone i tablete

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/08/nvidia-touts-the-benefits-of-multi-core-processors-for-smartphon/:
To jednostavno može biti slučaj navodeći očigledan, ali NVIDIA upravo je objavio prilično podugačak whitepaper veličati mnoge prednosti višejezgrenih procesora za mobilne uređaje. To očito uključuje i neke pričati o Tegra 2 , koja se sada kupac za tablete (i koji se pojavljuju u nekim telefonima ), te nekoliko prilično podebljano izjave - naime, da dual-core procesora će se "standard" za mobilne uređaje kao što su smartphone i tablete u 2011, te da su quad-core procesora koji dolaze "u bliskoj budućnosti." Krajnji zaključak je, naravno, da je smartphone i tablete učinkovito će slijediti u stopama stolna i prijenosna računala, i to koliko je NVIDIA u pitanju, ona namjerava da se veliki dio odluka da se to dogodi. Hit up izvor link ispod za potpuni rad (u PDF obliku).

NVIDIA touts prednostima multi-core procesore za smartphone i tablete prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. prosinac 2010 03:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink HardOCP | izvor NVIDIA whitepaper , Computerworld | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar