srijeda, 8. prosinca 2010.

Internet Explorer 9 mjere privatnost uključuje praćenje zaštite

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/08/internet-explorer-9-privacy-measures-to-include-tracking-protect/:
U klimanje za budućnost FTC mandata u vezi web privatnosti, Microsoft je najavio da među svojim brojnim čari, Internet Explorer 9 će se uvesti nešto što se zove praćenje Zaštitna popis. U suštini, TPL gleda treće strane elemente stranice god vam svibanj biti gledanje (na primjer, kada ste na msnbc.com i sadrži elemente koje su smještene po drugoj domeni) i omogućuje vam blokiranje onih koji pratiti vaše pokrete . To je učinio po domeni, a tu je i popis dopuštenih pošiljatelja i crnu listu - osigurati da, dok se elementi koji su potrebni za punu funkcionalnost će biti dozvoljena, one koje su smetnja će biti blokiran. Naravno, to nije odgovor na sve vaše sigurnosne potrebe, ali između ove i pravilno upravljanje kolačiće to je pristojan prvi korak. IE9 će navratiti negdje početkom 2011 - u međuvremenu, check out video nakon pauze za više informacija.

Nastaviti čitanje Internet Explorer 9 privatnost mjere uključuju praćenje zaštite

Internet Explorer 9 mjere privatnost uključuje praćenje zaštite prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. prosinac 2010 16:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | izvor Microsoft Developer Network | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar