srijeda, 8. prosinca 2010.

Čvrsto kućište štiti LaCie Tank vanjske tvrde diskove, igre dlanovnika, obitelji heirlooms

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/07/rugged-lacie-tank-enclosure-protects-external-hdds-gaming-handh/:
Teško je reći zašto se "proizveden u Italiji", je razlog za to što je "zajamčena trajnost", ali hej, to je tamo! LaCie 'tvrd-kao-čavle tank je malo više od robustan, robustan, vodootporna kućišta za sve dovoljno mali da šunjati u njoj, ali unutarnji pjena kocke može se premjestiti u kuću kako bi se top-tajna vanjski HDD, tvoj bratić je DSi ili svoje supruge ogroman svadbeni bend. Pakao, vi svibanj čak dobili dvije od tri tamo. To je IP-63 certifikat za zaštitu od prašine i "pljuska", i to mjere 1,6 x 4,8--x 7,3-inča. Duhovito, jamstvo prestaje nakon 365 dana, ali pogledajte, to je izgradio "poput tvrđava," u redu? Sada ruku na 19,99 £ ($ 31) i ostatak lako, Bronco.

Nastaviti čitanje Čvrsto LaCie Tank kućište štiti vanjski HDD, igre dlanovnika, obitelji heirlooms

Čvrsto kućište štiti LaCie Tank vanjske tvrde diskove, igre dlanovnika, obitelji heirlooms prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 7. prosinca 2010 17:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor LaCie | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar