srijeda, 8. prosinca 2010.

NASA-in shuttle računala prodaju s osjetljivim podacima netaknut, umetnite Wikileaks vic ovdje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/08/nasas-shuttle-pcs-sold-with-sensitive-data-intact-insert-wikil/:
Neka ovo bude upozorenje za Johna i Jane Q. Public (uvijek sladak par, ta dva) da se uvijek izbrisati osjetljive / tajnih podataka s hard diskova prije prodaje računala. Ili još bolje, izvadite disk u potpunosti i fizički uništiti. To je ono što bismo očekivali od naše vlade entiteta, ali interne istrage utvrdio da broj računala i komponente iz NASA 's shuttles je prodano iz četiri različita centara - Kennedy i Johnson Space Centra, te Ames i Langley Research centre - - da "nije saniranju provjeru testiranje," ili nisu ni testirani na sve. U Langley slučaju, dok tvrdo Pogoni su bili uništeni ", osoblje nije ispravno za račun ili pratiti ukloniti tvrde diskove tijekom procesa uništavanja." U međuvremenu u Kennedy, računala su se našli prepped za prodaju da je još uvijek imao "informacije o internetskom protokolu [da] vidljivo je prikazan." Helluva način za početak mirovinu lansirati shuttle, eh?

NASA-in shuttle računala prodaju s osjetljivim podacima netaknut, umetnite Wikileaks vic ovdje prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. prosinac 2010 00:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BBC | izvor NASA (PDF) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar