srijeda, 8. prosinca 2010.

Googleov veliki tjedan: Nexus S, Saće tablete, krom OS laptop, i ebooks za dizanje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/08/googles-big-week-nexus-s-honeycomb-tablets-chrome-os-laptops/:
Moramo ga predati Googleu : ako je njegov cilj bio je da se vlastiti vijesti ciklus tehnologije za 48 sati, misije ostvaren. Mountain View-temeljen tvrtka provela prva dva dana ovoga tjedna postavljanje ljepušan velik dio svaki veliki najava da bi moglo: novi top model telefon dolazi sljedeći tjedan ( Nexus S ), novi Android graditi ( 2,3 Gingerbread ), pregled sljedeći Android graditi ( Saće ) na nikada-prije-vidio Motorola tableta , debi svog oblaka-based platformu za prijenosna računala ( Chrome ) s hardverom, i divovski poniranje u rastu e-knjiga na tržištu - a to nije sve. Mi smo se potrudili da sve kondenzirati dana 'naglašava se u nešto lakše se probavlja, pa pročitajte na za recap na sve stvari Google-u!

Nastaviti čitanje Google je veliki tjedan: Nexus S, Saće tablete, krom OS laptop, i ebooks za dizanje

Googleov veliki tjedan: Nexus S, Saće tablete, krom OS laptop, i ebooks to čizma prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. prosinac 2010 13:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar