srijeda, 8. prosinca 2010.

VCR glave dobiva Frankenstiened u zamahu debeo kotačić

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/08/vcr-head-gets-frankenstiened-into-a-beefy-momentum-scroll-wheel/:
Vidjeli smo sajam udio od videorekordera sjeckanje u naše doba, ali to moment kotačić građena od starog VCR glavu Instructables član zajednice Osgeld postavlja novi bar za jerry-lažiranje mrtav tehnologije . Očigledno je projekt nastao iz želje da se naći 21. stoljeća odobren koristiti za kružna dijela koja je prikupljanje prašine nakon što je oduzeta rezervnih Sony VHS player. Rezultat je pozamašan, ali koristan, scroll kotačić koji se lako može postaviti u pokretu i trajne putem vlastite inercije zadržati predenje za duže vrijeme. Ta značajka može biti korisno da bilo tko osamari s planine video uređivanje rada, ili čak vi lijeni folk samo u nadi da zvrčka manje dok čitate na webu. Nažalost, brzi pogled na Osgeld's DIY alat i dio popisa ukazuju morat ćete učiniti vrlo malo više od pretražiti traka igrač da biste dobili ovaj posao ispunjavanja pravo. Ali onda, kada su ti dobre stvari u životu uvijek dolazi lako?

VCR glave dobiva Frankenstiened u debeo zamah kotačić prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. prosinca 2010 01:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Lifehacker | izvor Instrutables | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar