srijeda, 8. prosinca 2010.

Zaključavanje ipad slučaju čini svoje tableta daleko manje prijenosne, atraktivan, i mami da lopovi

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/08/locking-ipad-case-makes-your-tablet-far-less-portable-attractiv/:
Bolestan i umoran od hauling vaše ipad u dodgy radno okruženje, prepala da čak i ostaviti ga u vaš radni stol ladici za pola minute dok juriti preko ureda za šalicu kave spaljene? Nema veze pronalaženje novih karijera - samo ispunite papirologiju potrebno da paket skriveno oružje i nad glavom Mac Zaključavanje. Vidite, spomenute stranice sada nosi ono što zove prvi svjetski zaključavanje ipad slučaj - plastične školjke koje se mogu zatvoriti i zaključati preko spona za ljepušan velik dio sve preko obložene čelik kabel. Nakon što je osiguran, jedini način za uklanjanje tableta je na pravi način, ili brz način, uz razbijanje i unijeti metoda renderiranje uređaj isprazna. Slučaj sam po sebi može biti je za 39,95 dolara, dok je slučaj / kabelski snop ide za $ 64,95. Ali hej, to je teško staviti cijenu na mir uma, ya know?

Nastaviti čitanje Zaključavanje ipad slučaju čini svoje tableta daleko manje prijenosne, atraktivan, i mami da lopovi

Zaključavanje ipad slučaju čini svoje tableta daleko manje prijenosne, atraktivan, i mami da lopovi prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. prosinca 2010 07:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Mac Brave | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar