srijeda, 8. prosinca 2010.

Garmin pokreće OpenCaching zajednice, gura caching bliže mainstream

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/08/garmin-launches-opencaching-community-pushes-caching-closer-to/:
Što je to? Nikada nisam čuo za caching? Za sramota! U svim ozbiljnosti, mi smo surmising da dosta od vas tamo svibanj imati previdjeti ovaj up-and-coming dragulj rekreacije, ali Garmin radi svoj darnedest to promijeniti. GPS za kavu upravo je otvorio novu online zajednice na OpenCaching.com, pozdravio "potpuno besplatno online zajednice za stvaranje, dijeljenje i pronalaženje geocache širom svijeta." Za one izvan petlje, caching je moj sofisticirani igra sakriti i tražiti, gdje pojedinci preuzimanje GPX datoteke, a zatim glavu na avanture koje će ih dovesti do raznih iznenađenja i / ili blaga. Dva mjeseca stari med kolač, originalni scenarij iz Step Brothers, ili možda čak i zapečaćene vrećicu njemačkih maraka iz prošlog stoljeća - znate, stvari te vrste. Stranica čak omogućuje korisnicima čin 'fantastičnosti "pored veličine, terena i poteškoća, i dok je očito Hosted by Garmin, to je platforma agnostik u prirodi. Krećite se preko ako ste u potrazi za sjala nekoliko staza tijekom odmora break.

Nastaviti čitanje Garmin pokreće OpenCaching zajednice, gura caching bliže mainstream

Garmin pokreće OpenCaching zajednice, gura caching bliži mainstream prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. prosinac 2010 01:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor OpenCaching | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar