srijeda, 8. prosinca 2010.

Google Latitude daje kratak nastup u App Store, dobiva yanked post-žurbi

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/08/google-latitude-makes-brief-appearance-in-app-store-gets-yanked/:
Ah, igre koje odrasli igraju. To je situacija koja je na početku osjećati kao što je strašno puno Glas fijasko Google koji je napravio rundi sredinom-2009, ali ako ga završava u sličan način , nećete naći nas kvetching o teases . Kako se priča ide, bona fino Google Latitude aplikacija je napravio svojim izgledom u Japanu's App Store sati prije, samo da se yanked prije nego što je mogao sashay preko bilo koje druge nacije -. TechCrunch procjenjuje da je El GOOG radi povlačenjem to je sasvim moguće da ljudi u Mountain View nisu bili sasvim spremni javno ga objaviti, i uz sve to Chrome akcija ide dolje jučer, nije teško zamisliti kako nadnesen lansiranje je previdjeti. U svakom slučaju, opis aplikacije, kao i većina screenshotovi su na engleskom, tako da smo oprezno optimističan da će stradanja u skoroj budućnosti nakon nekoliko Je su točkasti i Ts prešao. Sa IOS 4 podržava pozadini mjestu, postoji jedva razloga čekati, zar ne?

Google Latitude daje kratak nastup u App Store, dobiva yanked post-žurbi prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. prosinac 2010 09:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TechCrunch | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar