srijeda, 8. prosinca 2010.

Blockbuster Express kioske test 2,99 dolara po noći novi release iznajmljivanje, Redbox izgleda neimpresioniran

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/07/blockbuster-express-kiosks-test-2-99-per-night-new-release-rent/:
28 dana . To je više nego necijenjen zvrčka na prijelazu tisućljeća, to je također vožnje rukovoditelji na Redbox, Netflix i natucanje drugih neobičan najam tvrtki lud. Filmski studiji su hellbent na čuvanje svoje novo izdanje, DVD i Blu-ray diskove od instant-najam ruke za 28 dana nakon objavljivanja , uz napomenu da dolar po noći najam drastično mogla smanjiti DVD / BD prodaje u svim važnim pokrenuti prozor . Sada, međutim, čini se da barem nekoliko od njih su spremni savijati. Početna ovaj tjedan u četiri glavne gradove (Atlanta, Miami, Phoenix i San Francisca, za one znatiželjne) DVD-a za Warner Bros ' " Početno "i 20th Century Fox's" Knight i Dan "se skliznuo u NCR-a Blockbuster Express kioscima. Uhvatiti? To će biti 2,99 $ po noći u najam bilo koji od njih, gotovo trostruko povećanje u noći stopa koja Redbox troškove. Dodatne pojedinosti o suđenju su malo daleko i tebi, ali to je sigurno reći da Redbox nije bilo bliže nabbing svježe pomake prije, i ako si dolje sa 3x cijenu pješačiti, ni ti.

Blockbuster Express kioske test 2,99 dolara po noći novi release iznajmljivanje, Redbox izgleda otiska prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 7. prosinca 2010 23:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar