srijeda, 8. prosinca 2010.

Netflix licence još više TV za streaming iz ABC / Disney

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/08/netflix-licenses-even-more-tv-for-streaming-from-abc-disney/:
\ Nismo sigurni da li Netflix zavrsilo plaćati 100.000 dolara po epizodi je rumored da se nudi da se stavi novi TV emisija na Watch Brzo, ali ga je dosegla novi ugovor sa Disney-ABC Television Group koja čuva epizoda emisije poput Lost na streaming uslugu , a također dodajući nove. Vrijeme kašnjenja za dodavanje novih epizoda je najmanje 15 dana za novi programiranja tako da bi ABC.com / Hulu oznaku ruci ako streaming video je vaše gledanje metoda izbora, a sa svake pojedine epizode starije favorite kao što su Scrubs, Ugly Betty i Reaper zbog u 2011, plus proširena ponuda iz Disney Channel i ABC Family, uključujući grčki i High School Musical / Camp Rock niz filmova sigurni smo da će svatko pronaći nešto za gledati u međuvremenu. ABC / Disney je bio dolje sa Netflix streaming od rano , da ne spominjemo 99-cent TV prodaje / iznajmljivanja , da li glasina popularnost kabel rezanje je istina ili ne, čini se obje tvrtke su pronašli ravnotežu se može ugovoriti za sada , provjerite press release nakon pauze za više detalja o tome što je dostupno i kada.

Nastaviti čitanje Netflix licence još više TV za streaming iz ABC / Disney

Netflix licence još više TV za streaming iz ABC / Disney prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. prosinac 2010 10:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Netflix | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar