srijeda, 8. prosinca 2010.

EVO Shift 4G (aka HTC Vitez / Speedy) pokazuje se u pribor slike, eksponati dvojbene odijevanja

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/08/evo-shift-4g-aka-htc-knight-speedy-shows-up-in-accessory-pic/:
Ne možete imati dovoljno androidi u vašem životu? Pa, ovdje je još jedan! Naizmjence poznat kao Knight ili Speedy , HTC's upcoming Android uređaj je napravio nekoliko fotografija preranog nastupa u nastojanju da se pomogne prodati nekim slučajevima za njezinu budućnost sebe. Dečki u HTCPedia izvješće da su svi slučajevi u svoje slike na lageru i pouzdano identificirati Speedy Knight kao 3,7-inčni qwerty klizač, dok telefona UI i straga natpis ne ostavljaju nikakvu sumnju o tome prikazuju HTC osjećaj kože za Android. Najvjerojatniji scenarij za ovaj telefon u maloprodaji budućnost je da će biti prozvan EVO Shift 4G i iskorištavati Sprint WiMAX radio valova, ostavljajući samo neriješeno pitanje kao jedna riječ upita: kada?

Nastaviti čitanje EVO Shift 4G (aka HTC Vitez / Speedy) pokazuje se u pribor slike, eksponati dvojbene odijevanja

EVO Shift 4G (aka HTC Vitez / Speedy) pokazuje se u pribor slike, eksponati sumnjive odijevanja prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. prosinac 2010 03:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor HTCPedia | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar