srijeda, 8. prosinca 2010.

Doctor Who's akustičan odvijač je ipak fikcija - ali ne i zauvijek

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/08/doctor-whos-sonic-screwdriver-is-still-fiction-but-not-forev/:
Čast da Bristol University za lov našu pozornost, i to u ime promicanja obrazovanja. Profesor Bruce Ultrasonics Drinkwater evocira prilično neoriginalan ime kako bi se bolje objasniti kako cool znanost / inženjering može biti. Iako se već koristi u proizvodnji medicinskih i polja - ne zijevaju i izgledaju daleko samo još - Drinkwater izražava neke uvjerenje da je budućnost ove tehnologije bi mogao vrlo dobro uvesti u džep uređaj sličan Sonic odvijač imaginaran po određenim bivšim stanovnik Gallifrey . Znaš, da do-it-all uređaj koji može popraviti elektroničke opreme, spaliti i izrezati stavke, osigurač metala, skeniranje za informacije, i pružiti gotovo bilo zaključavanje beskoristan ... osim ovdje smo fokusiranje na ultrazvučni zvučni valovi sposoban za pričvršćivanje dijelova zajedno i stvaranje minijaturnih polja sila. Kao i za vrijeme samoga Gospodina, znamo barem jedan prošlosti Doktor koji je, kao što se našalio od kasnije inkarnacije, a bi "spasiti svemir koristeći aparat i neki string" (i, u novije iteracija, izvukao čudesne pobjede s čak BlackBerry Storm ). Point je, vi možda trebali uzeti u obzir stupanj u fizici i ekscentričnog odijelo treba li se ikada pronaći sebe drži radni prototip.

Doctor Who's akustičan odvijač je ipak fikcija - ali ne zauvijek prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. prosinac 2010 02:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink io9 | izvor Sveučilištu u Bristolu | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar