srijeda, 8. prosinca 2010.

Nexus S će pad Super AMOLED u korist Super Clear LCD u Rusiji, možda i drugih područja previše

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/08/nexus-s-will-drop-super-amoled-in-favor-of-super-clear-lcd-in-ru/:
SAD i Velikoj Britaniji može biti samo službeno službenog tržišta za Samsung-izgrađen Nexus S od Googlea, no Sammy je ruski tim već je iznio nekoliko dodatnih detalja o dostupnosti u inozemstvo. Penciling u veljača 2011 lansiranje za Gingerbread admiralski brod, Russki dečki ističu da je njihova verzija Nexus S dolazi s 4-inčni Clear Super LCD umjesto AMOLED panel Super ukrasni engleskog govornog područja varijante. Ovo je najvjerojatnije motiviran i dalje ograničene ponude od S-AMOLED zaslona, iako mi ne bi previše uzrujavati - Clear stvari Super je pokazala da to nije ni spušten ni. Ako ništa drugo, to će biti veljača release koji nas je gunđanja naš put kroz zimu.

Nexus S će pad Super AMOLED u korist Super Clear LCD u Rusiji, možda i drugih područja previše prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. prosinac 2010 04:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Samsung Hub , Unwired View | izvor Samsung Rusija (LiveJournal) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar