utorak, 7. prosinca 2010.

DIY Star Trek-style zrak pokreće kliznim vratima su nešto iz budućnosti koji možete imati kod kuće odmah

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/07/diy-star-trek-style-air-powered-sliding-doors-are-something-from/:
Dakle, mi ne smeta mali projekt obnove doma svaki sada i onda, a to je onaj koji smo ozbiljno razmišljate. Instructables je objavljena korak-po-korak vodič o instalaciji klizna vrata koja su powered by kompresor za zrak , i koje izgledaju super cool. Kao što ćete vidjeti u videu koji je nakon prekida, to je prilično jednostavna ideja, što zahtijeva prilično fer iznos rada, ali rezultati su vrlo impresivni. Klizna vrata su pod kontrolom panel prekidač i ključ koji se može zaključati ih otvoriti ili zatvoriti, a vrata također ima otvor za zrak iznad njega ventilacije nakon operacije. Da, mi zaista želite jedan od njih.

Nastaviti čitanje DIY Star Trek-style zrak pokreće kliznim vratima su nešto iz budućnosti koji možete imati kod kuće odmah

DIY Star Trek-style zrak pokreće kliznim vratima su nešto iz budućnosti koji možete imati kod kuće odmah prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 7. prosinca 2010 00:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Instructables | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar