utorak, 7. prosinca 2010.

Gingerbread ROMovi start za kuhanje Galaxy S, EVO 4G, et al, tipkovnice prilagođen za ukorijenjen androidi

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/07/gingerbread-roms-start-cooking-for-galaxy-s-evo-4g-et-al-keyb/:
Možete imati svoje sumnje o tome kada telefon izrađivač napokon će dobiti oko isporuke android 2,3 ažuriranje (u ožujku, ako ste s HTC, Samsung, ako lipnja, 2017 ako ste nesretni dovoljno da posjedujete Sony Ericsson), ali smartphone dev zajednica ne radi to polako. Dečki koji su izgraditi prilagođeni ROMovi samo za čiste ponos već su počeli raditi na isporuku Gingerbread za vlasnike Samsung Galaxy S i HTC 4G Evo i Wildfire . To je sve u samom nastajanju faze i upozorenja obilovati da samo treba instalirati ove ROMu ako namjeravate doprinijeti procesu razvoja, ali to ne daju nam nadu za potrošnog novi OS u ne tako dalekoj budućnosti. Jedna stvar koja ne izgleda spremni da se gobbled gore je, međutim, Gingerbread je novi softver tipkovnice - ćete naći link za download i upute za instalaciju na Droid-Life link ispod, samo ne zaboravite ponijeti svoj korijen android telefon zajedno.

[Hvala, Jakov]

Gingerbread ROMovi start za kuhanje Galaxy S, EVO 4G, et al, tipkovnice prilagođen za ukorijenjena androidi prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 7. prosinca 2010 02:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BriefMobile | izvor XDA-programere (Galaxy S) , (EVO 4G) , (Wildfire) , Droid-Life | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar