utorak, 7. prosinca 2010.

MantaroBot TelePresence robot radi preko skype-a, vrijeđa naš estetski senzibilitet

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/07/mantarobot-telepresence-robot-works-via-skype-offends-our-aesth/:
Ne vidimo mnogo u ovom prostoru od Mantaro, inženjering i razvoj tvrtka koja se obično radi o stvarima kao što je upravljanje mrežom sustava i prekidači za telekomunikacijske. To je razlog zašto smo ugodno iznenađeni kada je tvrtka najavila povoljne TelePresence robota . Kako pristupačne, pitate? Pa, u tržištu, gdje ove stvari lako mogu koštati i više od deset Grand, MantaroBot može biti vaš za cut-rate 3.500 dolara. Nažalost, u tržištu, gdje ove stvari lako mogu koštati više od deset Grand, MantaroBot također izgleda kao da je trošak cut-rate 3.500 dolara. Ali znate što? Ponekad se mora izabrati funkciju preko obliku. I ono što ste dobili ovdje je prilično jednostavan: daljinski operator usmjerava robot i komunicira pomoću Skype plug-in (samo PC) koji također omogućuje 180 stupnjeva vožnja i naginjanje kamere onboard HD. Ovaj zločesti dečko također ima infracrveni senzori za otkrivanje prepreka, komunikacijska veza monitoring (ako idete offline, MantaroBot zaustavlja na svom mjestu) i više. Dostupan sada. PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje MantaroBot TelePresence robot radi preko skype-a, vrijeđa naš estetski senzibilitet

MantaroBot TelePresence robot radi preko skype-a, vrijeđa naš estetski senzibilitet prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 7. prosinca 2010 10:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Mantaro | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar