utorak, 7. prosinca 2010.

SGI je Ice Cube Air Modularni podatkovnih centara može se primjenjivati bilo gdje, čak iu napa

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/07/sgis-ice-cube-air-modular-data-centers-can-be-deployed-anywhere/:
SGI je Ice Cube Air Modularni podatkovnih centara može se primjenjivati bilo gdje, čak iu napa
SGI je sjena njegova bivša samouprave, prodaje svoje ime za Rackable Systems i koji se pojavljuju u nekim sramotan situaciji komedije. Volimo se sjetite stare, teže, edgier SGI, pionir u grafičku industriju računalo kada je došao ravno outta Sunnyvale u 80-ima. Sad se vratio, pokretanje Ice Cube Air Modularni Data Center, sposoban stambenih četiri stalci i proširiv do 80 i ukupno 97.920 jezgri i 143.36PB skladištenja. Svaka jedinica je gotovo u potpunosti samo-dostatne, zahtijevaju samo snagom i opskrbu vodom, koji se može doći iz običan stari vrt crijevo. Trošak počinje na 99.000 $, koji nije jeftin, ali smo otišli naprijed i naručio četiri. Znate kako to radimo.

Nastaviti čitanje SGI Ice Cube Air Modularni podatkovnih centara može se primjenjivati bilo gdje, čak iu napa

SGI je Ice Cube Air Modularni podatkovnih centara može se primjenjivati bilo gdje, čak iu napa prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 7. prosinac 2010 09:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar