utorak, 7. prosinca 2010.

ReWalk egzoskeletu na prodaju u siječnju, za cijenu ne možete priuštiti

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/06/rewalk-exoskeleton-on-sale-in-january-for-a-price-you-cant-aff/:
Imali smo naše oči na Argo Medical Technologies ReWalk za par godina, otkad egzoskeletu ušetao u prikazu hoda (i zvuk) jezivo podsjeća na Robocop-a. Uređaj teži 7 £ i dva nogu aparatić sa motornim zglobovima i senzora pokreta, oklop, i ruksak za održavanje računala koje kontrolira uređaj i bateriju koja bi trebala trajati tri dobre-i-pol sata. Uz davanje paraplegičara sposobnost da hodaju, ovaj loš dječak se može koristiti za liječenje zdravstvenih komplikacija od onih koji ne mogu hodati na vlastitim, uključujući probavne, kardiovaskularne, i cirkulatorni problemi. Nakon kliničkog suđenja u SAD-u i Izraelu, uređaj je zbog ići na prodaju na rehab centrima diljem svijeta u siječnju ove godine. Trošak za jedan će se u 100.000 $ mark.

ReWalk egzoskeletu na prodaju u siječnju, za cijenu ne možete priuštiti prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 6. prosinac 2010 18:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DailyTech | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar