utorak, 7. prosinca 2010.

Visa Čisti DeviceFidelity je In2Pay mobilnog plaćanja microSD kartice za korištenje u smartfone

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/07/visa-clears-devicefidelity-s-in2pay-mobile-payment-microsd-card/:
Nema iPhone? Nema problema. Ako ćete opoziv, čuli smo još u svibnju da Visa je u ortaštvu s DeviceFidelity , s trubama, dva ne-baš-graciozan In2Pay slučaju da bi dodali beskontaktna plaćanja podršku Appleov draga. Danas, ostatak svijeta na kraju se uzeti u razmatranje. Navedene tvrtke su upravo očišćen novi In2Pay microSD rješenje za uporabu u stvarnom svijetu, s BlackBerry Bold 9650 i Samsung Vibrant posebno imenovani kao kompatibilni. U teoriji, čini se da gotovo svaki smartphone s microSD utor može se uvela u areni, i Visa se očekuje da će dodati dodatne modele telefona za uporabu s ovom tehnologijom, "uključujući telefone temelji na Symbian i Windows operacijskim sustavima." Ovo otkriće se događa nakon čvrste 18 mjeseci testiranja diljem svijeta, ali nema definitivnog riječ na kojoj će se banke nude ove korisnicima. Između toga i nagli interes u NFC , Amerika se čini više nego ikad prije spremna na klizanje sve dalje u beskrajan bazen duga, i uz put manje trenje od prije! Mi smo mali, mi klinac ... vrste.

Nastaviti čitanje Visa briše DeviceFidelity je In2Pay mobilnog plaćanja microSD kartice za korištenje u smartfone

Visa Čisti DeviceFidelity je In2Pay mobilnog plaćanja microSD kartice za korištenje u smartfone prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 7. prosinac 2010 10:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Visa | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar