utorak, 7. prosinca 2010.

BlackBerry playbook app podnošenje prijava je ići, bez tableta ponuditi detaljan

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/07/blackberry-playbook-app-submission-is-a-go-free-tablet-offer-de/:
Adobe Air veteran: isprintati taj kod, to fold uredno u sigurnu omotnicu, staviti dva (ili više) markica, to adresu Research in Motion, ispustite ga u najbliži odlasku, i radujte se! Haus BlackBerry sada prihvaćanje app podnesaka za nadolazeće Will.I.Approved playbook tableta - i baš kao što je obećao , to je davanje bez PlayBooks za programere koji su dobili njihov rad prihvaćen i spreman za Svjetsko trgovini App prije tableta lansira u Sjevernoj Americi . Limit je jedan po registrirani dev bez obzira koliko puta ste poslali ili jednostavno kako / kompleksu se nalazi app, tako dugo dok RIM daje thumbs up. Zainteresirani za glavnu nagradu od pune akvizicije? Nažalost, to mjesto je bio uzet .

BlackBerry playbook app podnošenje prijava je ići, bez tableta nudi detaljna prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 7. prosinca 2010 16:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor BlackBerry | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar