utorak, 7. prosinca 2010.

Spider-Man ponovno se pucao u CRVENOJ EPIC 3D, ima Jason Schwartzman sve vrste uzbuđen

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/07/spider-man-reboot-is-being-shot-in-red-epic-3d-has-jason-schwar/:
Vi znate da bez naziva Spider-man projekt koji je postavljen na revitalizirati franšize u nekom trenutku u 2012? Da, to je da je pucao u 3D-u (ne vijesti) koristeći 3ality platformama i RED EPIC kamere (superhotawesome vijesti). Peter Jackson je već prikupila do 30 EPICS da mu pomogne snimiti svoj sljedeći veliki pothvat, Hobita, u 3D, ali on je bio pretučen na digitalni kinematografija bušiti od proizvođača sljedeće Spidey zvrčka, koji su stjeran četvrtinu kamere i zapravo počeo pucati s njima na skup jučer. Jason Schwartzman, dnevna i noćna glumac videografsko geek, je veličati vrline korištenja takvih fancy prijenosnika preko na RED foruma, koji je također, gdje je njegova posada obećava će biti stvaranje dodatne komentare pojedinostima korisničko iskustvo. U nešto manje uzbudljivom RED vijesti, Scarlet S35 se preimenovana EPIC Lite i da će patiti prevrat da njegova obilježja i promjene cijene - hit linkove ispod za više informacija.

[Hvala, Anthony ]

Spider-Man ponovno se pucao u CRVENOJ EPIC 3D, ima Jason Schwartzman sve vrste uzbuđeni prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 7. prosinca 2010 07:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor REDUSER.net (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar