utorak, 7. prosinca 2010.

Google Maps za mobilne uređaje predstavio 5, dodaje dinamičan karte za crtanje i offline modu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/06/google-maps-for-mobile-5-unveiled-adds-dynamic-map-drawing-and/:
Zašto gledati statične slike kada možete dobiti više 3D pogled na urbane scene? Google Maps for Mobile 5 pravedan je dobio pregledane na pozornici Andy Rubin na D: Uronite u Mobile - s prototipa Motorole Saće tableta , ni manje! Najveća vizualna promjena je dinamičan karta crtež: vektora umjesto stana slika koje ljestvica bez pružiti štucanje i pokazat će zgrade konkretizira za više od 100 gradova - Moramo reći da izgleda odlično. Čak i više zabave je da sada možete koristiti dva prsta do nagiba i rotirati po karti (uz kreće i patiti za zumiranje, naravno). Mi smo rekli skladištenje tih vektora je mnogo manja od trenutne slike, što nas dovodi do ... Pogledaj caching. Karte će se držati na datoteku mjesta da idete (i pretraživati) najčešće, a to će biti u stanju preusmjeriti, dok Pogledaj u plovidbi. I dalje ćete trebati vezu za promjenu trase zajedno - ispričavam se, metro-hoppers - ali jednom kad ide, čak i ako lutalica, i dalje ćete se preusmjeriti natrag na stazu.

Većina modernih android telefona od izvorne Droid nadalje trebao biti u mogućnosti uživati u većini, ako ne i sve nove mogućnosti, ovisno o mogućnostima hardvera (3D renderiranje) i "različita multitouch" hardverska podrška - Nexus Jedan, zanimljivo, podržava vektorske karte, ali ne okretati funkcionalnost jer nema druge multitouch zahtjevima. Google nam je poslao popis uređaja koji podržavaju 100 posto od 5,0 'mogućnosti, koji možete naći nakon pauze. Ažurirati je zbog out u "idućih dana", prema Rubin. Izvrstan način da kick off Nexus S 'lansiranje, onda.

Nastaviti čitanje Google Maps for Mobile 5 otkriven, dodaje dinamičan karte za crtanje i offline modu

Google Maps za mobilne uređaje predstavio 5, dodaje dinamičan karte za crtanje i offline način rada prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 6. prosinca 2010 22:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar