utorak, 7. prosinca 2010.

DoCoMo potpore Japanski taksiji s WiFi, PSPs, malo crvene naljepnice

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/07/docomo-grants-japanese-taxis-with-wifi-psps-little-red-sticker/:
DoCoMo potpore Japanski taksiji s WiFi, PSPs, malo crvene naljepnice
Postoje mnogi iznimno učinkovite načine da biste dobili okolo Tokio, ali za posjetitelje obično dolaze taksiji na dnu tog popisa. Vozači rijetko govore engleski i, u odnosu na ostatak svijeta, oni su prilično skupi (oko 8 $ za početak, ide gore od tamo). Ali, treba se nađete u jednoj oni su, naravno, jako čist i sofisticiran, sofisticiranost da uzimajući potaknuti sada po DoCoMo . 820 crna limuzina za najam u Tokiju će biti opremljen sa WiFi, slobodno dostupna korisnicima koji sramoti stražnjih sjedala s guzu. 100 od automobila pa će Sony PSP je tamo previše, što je čudno jer smo bili prilično sigurni da svatko u Tokiju već jednom - ili DS , barem. Ti posebno opremljenim taksiji se mogu prepoznati po crvenim DoCoMo WiFi naljepnice na vrata, pa ne prihvaćaju ništa manje, bez obzira koliko ste kasno za to koncert KneuKlid Romansa u Shinjuku.

DoCoMo potpore Japanski taksiji s WiFi, PSPs, malo crvene naljepnice prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 7. prosinac 2010 10:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Akihabara Novosti | izvor NTT DoCoMo | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar