utorak, 7. prosinca 2010.

Rad, igra na jedan telefon: LG se udružuje s VMware za implementaciju android UREÐAJI s virtualizacije

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/07/work-play-on-a-single-phone-lg-teams-up-with-vmware-to-deploy/:
VMware je razgovor gore bešavne, seksi virtualizacije među više operacijskih sustava na jednom smartphone za neko vrijeme - i to napokon je uzimajući priliku da dostavi en masse, zahvaljujući novom partnerstvu s LG. Ciljano na poduzeća, Korea's broj dva telefon izrađivač - koji će u 2011 s velikim Android push - bit će integriranje VMware tehnologija virtualizacije u nekim svojim modelima iduće godine, počevši s android, ali potencijalno kreće na druge platforme ( Windows Phone 7 dolazi odmah na pamet) ako tržište to zahtijeva.

Možda ćete pomisliti da bude u mogućnosti za virtualizaciju drugi operativni sustav na vašem telefonu nema puno potrošača važnosti, ali VMware je dobio točka: s smartphone postaje više od kraj-korisnik fenomen nego ikad prije, to je uzimajući tougher za IT odjelima prodaju zaposlenicima na odustajanje od svoje osobne telefone u korist sigurne, uspio, korporativno-pod uvjetom da alternativa. Sa virtualizirane postavljanje, rad telefon živi kao app u osobni telefonski - dvije telefonske brojeve, dvije kompletne okruženja, a samo radno okruženje mogu biti kontrolirani od strane IT štreberima. Dugoročno, koncept će biti da zaposlenici mogu koristiti bez obzira na telefon svoje malo srce želju - tvrtki samo potrebno da bi deponij svoje VMware postava na vrhu, a vi odjednom sam dobio svoj službeni telefon integrirani. Slijedite pauze za press release i video demo VMware virtualization softver (na Nexus Jedan, a ne LG) u akciji.

Nastaviti čitanje raditi, igrati na jednom telefonu: LG se udružuje s VMware za implementaciju android UREÐAJI s virtualizacije

Rad, igra na jedan telefon: LG se udružuje s VMware za implementaciju android UREÐAJI s virtualizacije prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 7. prosinac 2010 08:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar