utorak, 7. prosinca 2010.

Toshiba planira trio tableta za HZZ: po jedna za Android, Google Chrome OS i Windows 7

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/07/toshiba-planning-trio-of-tablets-for-ces-one-each-for-android/:
Pa što ako Libreto izašao zajedničke svijesti gotovo jednako brzo kao što je ušao dok Folio 100 je dovoljno loše da bi njegov glavni UK trgovac na malo na to prekinuti ? Toshiba je obećao da bih imati obitelj tableta za nas do kraja 2011 prvi kvartal i plan očito nije promijenilo. DigiTimes je izvještavanje je danas da novi Toshiba lista tri su postavili za svoj debi na CES-u mjesec dana, dva od njih opremljen s 10,1-inčnim ekranima, a trećina veličine na 11,6 inča. Microsoft Windows 7 i Google's Chrome OS i Android će svaki biti odgovoran za jedan od tih novih tableta "radno okruženje, pokazuje da Toshiba - slično kao i ostatak svijeta - tek da bi se njegova uma o tome što je najbolje tableta OS vani je. Trebamo znati više u samo nekoliko kratkih tjedana.

Toshiba planira trio tableta za HZZ: po jedna za Android, Google Chrome OS i Windows 7 prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 7. prosinca 2010 08:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DigiTimes | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar