srijeda, 1. prosinca 2010.

Yamaha TSX-140 iPod audio sustava budi nježno, a ne Will Rock You za spavanje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/01/yamahas-tsx-140-ipod-audio-system-wakes-you-gently-wont-rock/:
Yamaha je bio go-to društvo kada se radi o iPod dokovima koji su usjek iznad prosjeka, a odijelo najnovijim nije drugačije. To je mene-previše svijet vani, i nekako TSX-140 uspijeva se razlikuje nudeći oku ugodan motiv uz IntelliAlarm značajku. Jednostavno rečeno, potonji omogućuju korisnicima da se budi po glazbu na svoj iPod, ali prije nego miniranje čvrsto u 11 kada sat otkuca način-previše-rane, ona postupno up glasnoće dok se vaš mozak je upozoriti dovoljno uništiti drijemež gumb. Kao što se očekivalo, tu je iPod docking priključak na vrhu, kao i USB port, i da ćete pronaći par 3,5-inčni portan bas refleks zvučnike ispod pijeska eksterijera. Osim osvijetljene tipke na gornjoj ploči, tri kontrole na prednjoj ploči dati pristup izvoru, volumen, radio memorija, budilica i ekvalizator funkcije, i dok je Yamaha tvrdi da je ovaj tip pruža "nježan, stress-free osjećaj da čini buđenja se zadovoljstvo ", mi smo guessing da će i dalje biti posao radi sve poslije.

Nastaviti čitanje Yamaha TSX-140 iPod audio sustava budi nježno, a ne Will Rock You za spavanje

Yamaha TSX-140 iPod audio sustava probudi vas nježno, a ne Will Rock You spavati prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 1. prosinca 2010 09:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Hot Hardware | izvor Yamaha | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar