srijeda, 1. prosinca 2010.

LMP Bluetooth tipkovnice bježi sve pretenzije, želi sprijateljiti Apple tipkovnica

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/01/lmp-bluetooth-keypad-escapes-all-pretense-wants-to-befriend-you/:
Vidjeli smo Apple tipkovnici dodati-na-pogled podsjećaju - kao što je Povezati je Bluetooth Kalkulator tipkovnice , koja je pokazala za prodaju u nekim Apple trgovinama, ali je osrednji gostiju zbog veza problemi - ali LMP ne bi želio svoj novi Bluetooth Tipkovnica na klizanje kroz pukotine suptilnosti. Uređaj, koji je upravo prošao kroz FCC, dolazi s priključkom koji vam omogućuje da ugriz samostalno pokreće i Bluetooth-ed tipkovnica pravo na svoju numeričku tipkovnicu-manje Apple Bluetooth tipkovnice. Get it? To je kao da si jedan veliki čaroban tipkovnicu u aukciji! Pa, ne sada u doslovnom smislu, jer LMP tipkovnica još uvijek nije pogodila malo, a mi nemamo riječ o cijenama bilo. Ali u naše snove ...

LMP Bluetooth tipkovnice bježi sve pretenzije, želi sprijateljiti Apple tipkovnice prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 1. prosinac 2010 10:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Wireless Dobrota | izvor FCC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar