srijeda, 1. prosinca 2010.

Verizon's LTE detalje ići uživo: 5. prosinca, 38 tržišta, 60 zračnih luka, i dva USB modema

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/01/verizons-lte-details-go-live-december-5th-38-markets-60-airp/:
Verizon je tiskovnoj konferenciji postrojilo se u nekoliko minuta da se službeno ispusti sve ove detalje, ali oni 'bačen njihovim službenim LTE stranice živjeti već gdje možete vidjeti gotovo sve što ste željeli znati: uglavnom, da se inicijalno 38 tržišta (i 60 zračne luke) će ići uživo ove nedjelja, 5. pro sa dva USB modema u tow - jedan od LG i drugi iz Pantech. Smo već čuli sve to u jednom ili drugom obliku, ali je lijepo vidjeti ga precizirao službeno na Verizon's site. Jedan ključni detalj mi smo još uvijek nedostaje, naravno, je plan cijene - pa smo nestrpljivo čekaju da se ovdje u narednih nekoliko minuta, ali u međuvremenu, slobodno igrati s Big Red's LTE pokrivenost lokator.

Verizon's LTE detalje ići uživo: 5. prosinca, 38 tržišta, 60 zračnih luka, i dva USB modema prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 1. prosinac 2010 11:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Verizon | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar