srijeda, 1. prosinca 2010.

Engadget Intervju: Sir Richard Branson na Projekta i ipad

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/30/the-engadget-interview-sir-richard-branson-on-project-and-the-i/:
Tako smo bili dovoljno sretni da sjedne s Sir Richard Branson u jutros je lansiranje svoje ipad samo projekt magazina , a kao i zadnji put smo se družila , naš razgovor je bio i zabavan i poučan. Vrhunac? Osim govore nam da projekt s vremenom bi pogodio obje Android tablete i drugih uređaja tijekom sljedeće godine, Sir Richard bio je potpuno iskren u tvrdnji da je "nije f ** king pojma zašto" Projekt je bio samo na ipad, a ne na webu - iako je rekao Projekt je bio "pravi magazin" a ne "samo spoji na internet." (Ouch.) Sir Richard također je bio uzbuđen o mogućnostima za oglašavanje, rekavši da je novi medij može "donijeti oglašavanja živ." Mi svakako imamo naše sumnje o ograničavanju sadržaja na jednu platformu, bez ikakve robustan dijeljenja opcije - i mi očito misle da je moguće napraviti visokokvalitetan sadržaj na webu - ali nema sumnje da je Sir Richard je izuzetno šarmantan pitchman, kako bi bili sigurni da provjerite cijeli intervju.

Engadget Intervju: Sir Richard Branson na projektu i ipad prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 30. studeni 2010 18:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar